Филип Достовски: „Маслото од канабис ја подобрува состојбата на болните од канцер и лечи“

Од Зелена алтернатива упорни – маслото од канабис ја подобрува состојбата на болните од канцер и лечи. Филип Достовски сведочи за стотици луѓе кои со помош на канабисот се избориле со оваа опасна болест. Кои се најекстремните примери кој тој ги сретнал. Кога сите го отпишале канабисот го вратил во живот! Во емисијата “Подобро здравје” беше гостин Достовски и емисијата ќе може да ја проследите на следниот линк: