Tag

kanabis mk

Што е CBD масло? Сè за екстрактот од канабис

CBD масло е кратенка за непсихоактивно масло од канабидиол произведено со екстракт од цветот на канабис, кои најчесто содржи ниски нивоа на THC и високи концентрации на канабидиол (CBD) – еден од најчестите канабиноиди. Законите...