Групата на Зелена Алтернатива на Facebook брои скоро 30000 членови – сите бараат помош во канабисот

Во најтесна соработка со најголемиот светски промотер на медицинската употреба на канабисот Рик Симпсон и тимот на научници кои му се најблиски соработници Dr. Lumír Ondřej Hanuš, Dr. Paul Hornby и Dr. Robert J. Melamede, здружение на граѓани под името „Зелена Алтернатива„ во водство на Филип Достовски се залага за oткривање на вистинските информации за лековитото дејство на канабисот, демистификација на лекот, и расчистување со предрасудите како би можело да се олесни лекувањето на болните.

Приклучете се на групата на следниот линк: https://www.facebook.com/groups/816943275002631