Панел дискусија “Декриминализација СЕГА!” – Јуни 2018

Панел дискусија “Декриминализација СЕГА!” во организација на БИЛКА и ЏЕФ МАКЕДОНИЈА на која панелисти беа Јулиана Николова од ЛДП, Дамјан Божиновски од Левица, Маја Морачанин од ДОМ, Наташа БОШКОВА од Коалиција Маргини и Јанаки Митровски од БИЛКА.

Панел дискусијата се оддржа на 30.06.2018 година во Кино Култура.Модератор на панел дискусијата беше Ивана Драгшиќ.