Македонски јавни личности со поддршка: “Декриминализација СЕГА”

Крајот на ноември 2018та година Здружението за канабис и зелени политики БИЛКА со огромна чест и задоволство го претстави вториот дел од кампањата “Декриминализација СЕГА” во која учество зедоа повеќе македонски видни јавни личности кои даваат подршка на заложбите на БИЛКА за декриминализација на канабисот во Република Македонија.

Марко Маринковиќ – Слаткаристика

Огнен Чанчаревиќ

Сашо Гигов Гиш

Атанас Атанасовски

ЛД ПИСТОЛЕРО

Валентин Костадиновски – Тино

Арбен Бени Шаќири

Маја Морачанин

Павле Богоевски

Гоце Андреевски

Благој Веселинов

Марко Марк

Димитар Атанасовски

Кирил Поп Христов